Over ons

In 2007 zijn wij, vanuit onze winkel, gestart met onze webwinkel. Beide met een heel verschillende achtergrond. Harry is al zijn hele werkzame leven actief in de’ Food wereld’. Begonnen in loondienst, kwam hij er al snel achter dat hij eigen ondernemer wilde zijn. Hij heeft dit niet van een vreemde: ook zijn opa richtte lang geleden een eigen bedrijf op. Voor Harry is het belangrijk zelf de regie te voeren omdat hij altijd bruist van de ideeën en bezit over alle kwaliteiten die een ondernemer nodig heeft om er een succes van te maken. Daarnaast wil hij graag mensen blij maken met goed en lekker eten en advies geven over de producten in de winkel. Ook ik maak graag mensen blij en geef graag advies. Alleen mijn tak van sport is teksten schrijven en mensen coachen op het gebied van taal. Daarnaast ben ik ook liefhebber van goed eten en door onze winkel meegewandeld op zijn smaaktochten. Het is onze gezamenlijke hobby geworden en we speuren overal rond naar nieuwe producten die we op willen nemen in de winkel. Ook op vakanties bezoeken we kleine, ambachtelijke producenten, winkels of evenementen waar we ze kunnen spreken, bijvoorbeeld streekmarkten of beurzen. In 2011 zijn we in Italië naar de ‘Cheese’ geweest, de grote kaasbeurs in Bra. Eerder hebben we twee keer de’ Salone del Gusto’ (de tweejaarlijkse smaakbeurs van Slow Food) in Turijn bezocht. Mijn bijdrage is voor het grootste deel teksten schrijven voor de website, nieuwsbrieven, persberichten of meehelpen op evenementen die Harry organiseert.

Wilt u nog meer weten over onze achtergrond? Bekijk dan onze profielen op Linkedin of Facebook.
Harry en Aukje Schonewille